Metamorfosemassage

Door hele lichte aanraking van specifieke gebieden op voeten, handen en hoofd, maken we contact met onze prenatale ontwikkeling vanaf de preconceptie tot de geboorte en herstellen daar onze eenheid met de kosmos, waardoor we ons kleine zelf inwisselen voor ons grotere zelf.

In ons zelf hebben we de mogelijkheid om veel meer te worden dan we zijn en meer te doen dan we kunnen. Zoals een eikel een eikenblad wordt en een rups een vlinder. De masseur is de katalysator om een abstracte structuur vrij te laten komen, een tijdsstructuur, nl. de zwangerschapsperiode. Verstoringen die in deze periode plaatsgevonden hebben worden op een zeer subtiele manier hersteld.

Deze massage  is zeer geschikt voor jong en oud om veranderingsprocessen te ondersteunen of te helpen op gang te brengen, diepe verbinding met jezelf te maken en op een diep niveau te helen.

Bij deze massage zit u met kleding aan op een stoel.

Er wordt begonnen met de voeten, elke voet wordt ongeveer 20 minuten behandeld en daarna worden de handen behandeld (dit duurt ongeveer 5 minuten per hand) en als laatste wordt het hoofd behandeld in ongeveer 10 minuten. Een hele behandeling duurt daarbij ongeveer een uur.

Er wordt met de rechtervoet begonnen, omdat het rechterdeel van ons lichaam correspondeert met het verstand, het bewustzijn. Het is dat wat we van ons leven hebben gemaakt. Het linker deel van ons lichaam is een projectie van het onbewuste, het gevoel en de vermogens die nog onbekend zijn liggen hierin opgeslagen. Daarna worden de handen behandeld.

Bij de behandeling van het hoofd ontstaat meestal een diepe ontspanning.