Voetmassage

Uw voeten dragen u door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als

we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen en kunnen dus wel wat verwennerij gebruiken.

Voetmassage is zeker van belang in de wereld van nu, een wereld waarin wij te vaak ons lichaam negeren. We leven in een drukke tijd. We laten ons meeslepen door het tempo van de maatschappij en kunnen ons daarom maar moeilijk onthaasten. Stress is een veel voorkomend probleem en brengt een heleboel complicaties met zich mee. Door te masseren word u uit de dagelijkse routine gehaald, zodat u even stil blijft staan bij uzelf.

Bij een voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een handen gestimuleerd. Eén van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

Af en toe een voetmassage doet bijzonder veel deugd. Naarmate u vaker gemasseerd wordt zult u  daar een aantal winstpunten uit halen. U slaapt beter, staat rustiger in het leven en het brengt rust in het denken.