Wie is Henny?

Ik zal mijzelf even voorstellen: mijn naam is Henny van Driesten, ik ben geboren in 1957 en heb als Remedial Teacher gewerkt op het Zone.college en geniet nu van mijn pensioen. Vanaf 2010 een aantal dagdelen masseur in mijn eigen praktijk.

Sinds 1 januari 2010 ben ik met mijn eigen praktijk gestart, om zo nog meer mijn eigen invulling te kunnen geven aan mijn holistische visie op het gebied van mens en lichaam.

Zo werd Massagepraktijk Shirodhara geboren. Shirodhara is een Ayurvedische behandelwijze, de naam komt uit het Sanskriet; shiro betekent hoofd en dhara betekent loslaten. Ik vind dit een heel toepasselijke naam voor mijn praktijk, want in de huidige maatschappij wordt heel veel van ons gevraagd, we zitten veel te veel in ons hoofd, de ratio is vrij overheersend en we komen te weinig bij ons gevoel en zullen dus meer moeten loslaten om een goede balans te vinden voor onze gezondheid en dus voor ons zelf.

Ontspanning is belangrijk voor iedereen, maar zeker voor mensen die gedurende langere tijd veel stress ervaren.

Hierdoor raakt het lichaam ontregeld. Ontspanning is dan hard nodig om weer in balans te komen en te herstellen. Massage is in dit geval meer dan een meditatie of alleen maar prettig.

Het is een broodnodig medicijn!